Процесът по състаряване на стари мебели, които така и така планирате да изхвърляте, може да ви допадне. За целта като инструмент за възстановяване на неизползваемите мебели трябва да се извърши на няколко етапа.

  1. Всяка отделна част трябва да бъде боядисана с основната боя. Разбира се, първо трябва да подготвите повърхността за рисуване.

2.След като приложите основния цвят, чакате до пълно изсъхване.

  1. По-светъл нюанс на боята се нанася, върху първия основен слой.
  2. Изчакайте отново, когато боята изсъхне.
  3. С помощта на шкурка трябва да обработите необходимите места, за да създадете ефект на състаряване.
  4. Отворете готовия продукт с лак.

Също така ефектът от състарена мебел, може да се постигне с петно. Покрийте го с продукта и след изсушаване с мокра гъба. На трудно достъпни места, като пукнатини, стружки, огъвания, изпъкналости и нарязвания, петното няма да се отмие, като по този начин създава вид на състарена дървесина.

Други методи за възстановяване:

Ако мисията по състаряване се окаже невъзможна, то лесно може да потърсите екипите за почистване на дворно място в София 088 700 4000.

Мебелите за дома са направени предимно от дърво. Следователно, като правило, дървени продукти трябва да бъдат възстановени. В допълнение към техниката на стареене, използвайте и такива техники като:

– частична актуализация;

– пълна актуализация;

– актуализиране на покритието с помощта на филм.

Огромен асортимент от самозалепващи се филми изумява със своите рисунки и бои. За работна повърхност в кухнята може да изберете опция, направена от мрамор или някакъв друг камък. За да залепите, може да вземете тапет-филм под формата на дърво.

Може би най-отнемащото време и изискващо специални професионални умения е тапицерията. В този случай е по-добре да разчитате на помощ.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *